Kijk naar Vive le Vélo met Bert De Backer, Michaël Verschaeve en Jan Boone

4 hours 3 minutes ago
Rustdag in de Tour de France, maar niet voor Vive le Vélo. Karl Vannieuwkerke blikte terug en keek vooruit naar de slotweek van de Ronde van Frankrijk. Zijn gasten vanavond: analist Bert De Backer, Michaël Verschaeve (psycholoog bij onder meer Soudal-Quick Step) en inspanningsfysioloog Jan Boone. Kijk op VRT Max naar de aflevering.
sporza - Vrt

Ridley keert terug in het peloton en sluit deal voor 10 jaar met Uno-X

4 hours 21 minutes ago
Een jaar na de breuk met Lotto-Dstny heeft Ridley zich aan een nieuwe ploeg verbonden. De Belgische fietsconstructeur gaat in zee met Uno-X Mobility, het wielerteam met een Noorse identiteit. "De gele trui in de Tour is de ambitie. Dat willen we ondersteunen", legt Ridley uit.
sporza - Vrt

Wat zegt de olympische barometer van Mathieu van der Poel? "Ik voel me op dit moment beter dan vorig jaar"

4 hours 22 minutes ago
Zijn ploegmakker Jasper Philipsen won in deze Tour de France al 2 ritten, zelf heeft Mathieu van der Poel zijn hand nog niet echt kunnen uitsteken naar dagsucces. De wereldkampioen deelt in Vive le Vélo hoe moeilijk het is voor een type als hij om te scoren, uit zijn bewondering voor kannibalen als Tadej Pogacar en is ervan overtuigd dat Remco Evenepoel nóg een stapje kan zetten.
sporza - Vrt

In de schaduw van Pogacar blinkt ook terugkerende Vingegaard uit: "Het gaat om de relativiteit van 2e worden"

7 hours 38 minutes ago
Amper 3 maanden na zijn horrorcrash in de Ronde van het Baskenland staat Jonas Vingegaard tussen de mensen in de Tour de France. Meer zelfs, hij is de enige die ietwat in de buurt kan blijven van een Sloveens supertalent. "Tadej Pogacar is uitermate bewierookt, maar ik vind het geweldig wat Visma-Lease a Bike heeft gedaan", zegt radiocommentator Christophe Vandegoor.
sporza - Vrt

Kijk om 21.20 uur naar Vive le vélo met Bert De Backer, Michaël Verschaeve en Jan Boone

11 hours 24 minutes ago
Rustdag in de Tour de France, maar niet voor Vive le vélo. Karl Vannieuwkerke blikt terug en kijkt vooruit naar de slotweek van de Ronde van Frankrijk. Zijn gasten vanavond: analist Bert De Backer, Michaël Verschaeve (psycholoog bij onder meer Soudal-Quick Step) en inspanningsfysioloog Jan Boone. Kijk vanaf 21.20 uur op VRT 1 en VRT Max.
sporza - Vrt
1 hour 2 minutes ago
Sporza
Abonneer op Sporza-feed